Els veïns de la Virreina reclamen que s'acabi d'arranjar el camí cap a Tiana

Els veïns del barri de la Virreina de Tiana reclamen a l'Ajuntament que arrangi la part que falta del camí que els comunica amb el centre urbà del municipi, tot i que des del mes de febrer ja està arranjat el tros més llarg i més perillós d'aquesta via.

El vocal de la junta dels veïns de la Virreina, Quim Palet, va expressar la seva preocupació per l'estat dels dos petits trams que encara no estan arreglats. «És veritat que és un tros petit del camí, però és gairebé impossible que hi puguin passar dos cotxes simultàniament i això és molt perillós», va assegurar Palet, que va afegir que «hi ha un punt on hi ha el risc de que el ferm pugui cedir». A més, el vocal de la junta del veïns de la Virreina –barri que aplega prop de 300 habitants– va explicar que la via en qüestió és molt transitada «pels camions que transporten els productes del pagesos de la zona», fet que encara fa més difícil la circulació. Tot i això Quim Palet va voler expressar en nom de tota la Junta «la satisfacció per l'adequació que s'ha fet a la majoria del camí», cosa que va qualificar com «una vella reivindicació dels veïns de la Virreina». Per la seva banda, l'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent), va comentar que «de moment s'ha solucionat el tram més complicat», però va avançar que ja s'estan fent els tràmits per acabar d'arranjar tot el camí. Tot i això, Muñoz no va voler pronosticar cap data per perquè es dugui a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.