Societat

La Fira del Farro presenta un nou vi

La dotzena edició de la mostra de la Vall de Bianya ofereix el primer vi blanc conreat i produït a la zona

La presentació del Mallol de Bianya, el primer vi blanc Chardonnay produït a les vinyes propietat de la família Ferrer i Mas Mallol de la Vall, és la gran novetat de la 12a Fira del Farro de la Vall de Bianya, una mostra que vol recuperar i donar a conèixer un dels plats tradicionals de la cuina garrotxina. El nou vi –se n’han fet 2.500 ampolles– es donarà a conèixer demà a la tarda, després de la inauguració oficial de la mostra. A continuació es farà una de les activitats més populars de la programació: el sopar tastet al Centre Cívic, en el qual es podran fer 18 degustacions, a càrrec de restaurants i artesans del municipi. Diumenge arriba el plat fort de la fira, amb una gran mostra artesana amb més de seixanta parades, zona d’esmorzar i degustació de farro, passejades en burro, trenet turístic, cercavila amb la colla gegantera del municipi, exhibicions de feines del camp, taller de cuina... Al migdia es lliurarà el títol honorífic de padrí i padrina de la fira a dues persones relacionades amb la història de la Vall. També hi haurà exposició d’eines del camp en miniatura i la 3a Trobada de Harley Davidson.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia