Adhesions de personalitats olotines al manifest de suport a la consulta d'Olot

La plataforma Olot Decideix ha fet públiques les cinquanta-tres signatures de suport al manifest a favor de la consulta popular sobre la independència del proper 25 d'abril. Aquestes signatures de persones reconegudes de la societat olotina s'afegeixen a les més de 2.050 adhesions personals que ha aconseguit fins ara. Entre els signants, hi ha regidors de tots els grups municipals excepte de la PxC i el PP. S'hi han adherit, entre altres regidors, Joaquim Monturiol (independent-PSC), Marta Fontaniol (PSC), Josep Maria Corominas (CiU), Jordi Coma (ERC) i Margarita Verdaguer (ApG). A més, Lluís Rubió (CUP) i Josep Ferrés (RCat), sense representació al consistori, també hi han donat suport. Fora del món polític, un ventall molt ampli de persones provinents de diversos sectors de la societat olotina també han decidit mostrar-hi el seu suport: gastrònoms, artistes, professors d'institut, economistes, periodistes, pintors, psiquiatres, advocats, geògrafs, pastissers, llibreters, actors, interioristes, dibuixants, escriptors, biòlegs, estudiants, metges, sociòlegs, mestres de primària, educadors socials, naturòpates, esportistes, nouvinguts, etc. La plataforma vol incidir així en la representativitat del suport que té la consulta.

Olot Decideix ha editat, per altra banda, els fulls informatius sobre el funcionament de la consulta en les quinze llengües majoritàries a la ciutat. És un gest també reivindicatiu del dret de vot per a les persones nouvingudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.