la garrotxa

Tres restaurants tenen la marca Cuina Catalana

Els restaurants La Deu d'Olot, Sant Miquel de Sant Esteve d'en Bas i L'Hostalet dels Hostalets d'en Bas són els tres de la Garrotxa que llueixen la nova marca Cuina Catalana. La Fundació Institut Català de la Cuina (FICC) ha iniciat una campanya perquè els consumidors puguin identificar tots els establiments de restauració que elaboren cuina tradicional catalana arreu del país. La campanya, que comença aquesta setmana amb la col·laboració dels consells comarcals i de tots els establiments adherits a la marca Cuina Catalana, consisteix en la col·locació de plaques identificatives de la marca a l'exterior de tots els restaurants i pastisseries que honoren amb els seus plats el patrimoni culinari català. La marca Cuina Catalana és la primera a Catalunya que se sustenta i està avalada amb un contingut i un estudi científic, el Corpus Culinari Català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.