Torrent incrementa en un 20% el nombre de viatgers del servei urbà d'autobús

La companyia concessionària anuncia la reducció del temps de pas en totes les línies a un màxim de 15 minuts

Segons les xifres facilitades per la municipalitat torrentina, s'observa un augment del 20% d'usuaris del transport públic urbà en relació a l'anterior exercici. Durant el 2009, data en que han estat facilitades les dades d'ús, més de 703.000 persones han estat les usuàries del servei. No obstant això, encara esdevenen xifres per sota dels objectius marcats per la delegació de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, que vol arribar enguany a superar el milió de viatgers.

Amb objecte d'aconseguir aquesta fita, han estat remodelades les actuals cinc línies de transport regular amb la intenció de reduir els temps de pas dels autobusos de manera que siguen més eficaces per als usuaris.

Quan a la distribució dels passatgers, són en juny, octubre i novembre quan hi ha major freqüència d'ús, mentre que gener i agost no sobrepassen el s 40.000 usuaris.

Pel que fa a la utilització de les línies, la coneguda com a línia verda obté una acceptació de més de 254.000 persones durant l'exercici sobre el qual s'hi publiquen les dades. Cal però explicar que aquesta línia és la fa un recorregut major i arriba a connectar el nucli urbà amb la zona del Vedat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.