Tiana celebra la segona edició de l'Observatori de les Arts amb menys actes

Tiana serà, entre el 16 i el 30 d'abril, l'escenari d'una altra mostra al voltant de diverses propostes artístiques. Amb un format i uns continguts propis i alguns canvis en relació amb la primera edició, tindrà unes dimensions més reduïdes quant al nombre de propostes i el pressupost i, sobretot, no es concentrarà tot en un cap de setmana.

Al llarg de dues setmanes se succeiran els esdeveniments a l'Espai de les Arts de la Riera i la Sala Albéniz del Casal. La literatura, la música i la dansa seran les especialitats principals.

La música rock i la contemporània es trobaran en dos caps de setmana diferents a la Sala Albéniz del Casal de Tiana. Des d'una nit de percussió passant pel rock i el funk fins a la música electrònica i els DJ. L'Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana ens presentarà La biblioteca, un espectacle integrat de música, dansa, perfum i narració, basat en el llibre La meva casa i el meu jardí, de Lola Anglada, en què participen els alumnes i els professors de música i dansa. Dues pintores i dos pintors de Tiana mostraran les seves obres. La imatge fotogràfica documental i artística també tindrà dues propostes i el volum hi serà present amb un projecte d'escultura ceràmica.

El repertori clàssic anirà a càrrec de tres trios. La dansa contemporània aproparà les figures de Mercè Cunningham i John Cage. També s'hi presentarà el treball acadèmic El cinema a Tiana, entre altres actes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.