Díhuit dies en vaga de fam pel Parc Ribalta

Alberto García abandona la vaga de fam a petició de Sos Ribalta davant la situació d'extrema debilitat en què es trobava

Alberto García va abandonar ahir la vaga de fam que mantenia des de feia díhuit dies per evitar «la destrucció» del parc Ribalta de Castelló, «amenaçat» pel pas d'un tròlei. La plataforma Sos Ribalta havia demanat a García que posara fi a la seua acció de protesta davant l'«extrema situació de debilitat en què es trobava» i aquest, finalment, hi va accedir, segons va informar ahir la plataforma en un comunicat, tot i no haver-se aconseguit l'única condició que García havia posat per deixar la vaga: que l'alcalde, Alberto Fabra, mantinguera una reunió amb la plataforma.

Sobre l'assumpte, la plataforma va denunciar que aquesta sol·licitud «ha sigut menyspreada per l'alcalde, que tenia en les seues mans posar fi de forma responsable a aquesta vaga sense més compromís que el d'escoltar un moviment social».

La plataforma va agrair a Alberto García «el seu sacrifici i testimoni públic per la defensa d'uns valors culturals reflectits en el parc Ribalta» i va assegurar que continuarà lluitant amb accions legals i mobilitzacions de tot tipus «per salvar el parc, recuperar-lo i oferir-lo en el millor estat possible als ciutadans per al seu ús i gaudi».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.