SANT SADURNÍ D'ANOIA (Alt Penedès)

18è Aplec Capital del Cava

L'aplec del cava

Les cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona interpretaran 29 sardanes en el marc del 18è Aplec Capital del Cava. Portal de l'Àngel, de Rafael Ferrer, Comiat, d'Agustí Borgunyó, i El refugi, de Fèlix Martínez Comín, tres peces d'una indiscutible qualitat, obriran la diada, que inclourà sardanes per a tots els gustos, amb compositors com ara Manel Saderra i Puigferrer, Martirià Font, Vicenç Bou, Josep Blay, Enric Ortí, Jordi Leon o Ricard Viladesau. Les sardanes de conjunt seran L'aplec jove, de Jordi Molina, al matí, i Destapem els 60, de Joan Jordi Beumala, a la tarda. L'aplec acabarà amb la popular sardana Diada d'aplec, de l'encara més popular Francesc Mas i Ros. Per recuperar forces, al migdia hi haurà un menú amb arròs, pollastre amb patates, coca, aigua, cafè i gotes. I, per descomptat, no hi faltarà el cava. A la tarda se celebrarà un concurs de parelles i un altre de colles improvisades que posaran el contrapunt competitiu a la diada.

En cas de mal temps, l'aplec se celebrarà a la pista del col·legi Sant Josep.

25 d'abril. Parc de la Bòbila, a les 11 del matí i a les 4 de la tarda. Preu del dinar: 16 € (obsequi d'una copa de cava gravada). Ampolles de cava a 2 €. Informació: 938912338.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.