La banda de música de Bellreguard actua a la localitat italiana de Bazzano

El passat 5 d'abril la Banda de Música Santa Cecília de Bellreguard va partir cap Bazzano, poble italià agermanat amb aquesta localitat de la comarca de la Safor. Aquest és el segon intercanvi per a la Banda desprès d'estar molts anys sense cap contacte.

Aquesta vegada es van organitzar tot un programa d'activitats i eixides per conèixer encara més el poble agermanat i els seus voltants. Així, per exemple, els que van participar en l'encontre van poder passejar per la vall i el nucli històric de Bazzano. L'intercanvi es va completar amb els viatges a les ciutats de Venècia, Bolonya i Florència. A més a més, també van visitar el museu de Ferrari de Maranello i l'abadia di Monteveglio.

Però tal volta, una de les cites més esperades per tots van ser els tres concerts que va oferir la Banda de Música al país italià. Un es va fer a la Ciutat de Crespellano, altre a Monteveglio i l'últim a la plaça de Bazzano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.