La Mancomunitat de l'Horta Sud fomenta la interculturalitat entre els joves

El Centre Comarcal de Serveis se n'ocupa de portar endavant els nous programes i els ofereix als instituts i centres educatius

Des que ha estat posat en marxa el programa de foment de la interculturalitat, centre d'informació juvenil, casals d'esplai, instituts de secundària i primària així com centres de dones, participen de manera activa amb el Centre Comarcal de Serveis Interculturals en l'organització de tallers formatius i altres propostes que procuren normes de convivència i respecte cap a les noves cultures.

Les trobades que s'hi realitzen es troben emmarcades dins dels programes que port a terme la Mancomunitat i que disposen del suport del Ministeri de Treball i Immigració i del patrocini del Fons Europeu per a la integració.

El proper dilluns 19 d'abril, el grup d'educadors es desplaçarà fins Xirivella, lloc en el qual impartiran diverses xarrades a dos dels instituts existents a la vila i en la vesprada coordinen una trobada amb famílies de nouvinguts que disposen de criatures en edat escolar, per tal d'informar-los sobre el sistema educatiu i el deure que tenen de portar els seus fills a les escoles del barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.