Societat

Convertir l’ajuntament vell de Cassà en espai d’entitats

És una de les propostes d’ERC al seu programa electoral

Els republicans també volen desenvolupar un pla d’embelliment i dinamització d’aparadors

ERC de Cassà de la Selva aposta per transformar l’espai de l’ajuntament vell de la plaça de la Coma en un espai d’entitats. Actualment aquest edifici és utilitzat per l’àrea de Serveis Socials i el jutjat de pau, i es preveu que aquests es traslladin al segon pis de Can Trinxeria. Un cop estiguin situats al nou equipament es preveu que l’actual espai es pugui destinar a les entitats i associacions cassanenques. L’objectiu és que les entitats i associacions del poble disposin d’un espai per fer trobades, reunions o formacions al mateix temps que les entitats disposin d’un espai físic per poder guardar la documentació i d’altres necessitats que puguin tenir.

És una de les propostes que els republicans fan de cara les eleccions municipals del mes de maig. Aquesta proposta respon també a una de les necessitats d’espais que van quedar recollides en el procés d’elaboració del pla estratègic i que també dona resposta a una de les necessitats que s’han detectat al llarg dels quatre anys del govern d’ERC a Cassà. Segons ERC, l’equipament donarà vida i dinamitzarà el centre del municipi i el nucli històric, i s’afegirà als espais ja existents com ara els de Can Trinxeria, la Sala Galà o el Casal dels Jubilats.

Nucli històric

Una altra de les propostes electorals que ha donat a conèixer ERC és “incentivar i treballar per l’obertura de noves activitats econòmiques i treballar per la millora de la imatge i la rehabilitació del nucli històric”. Els republicans proposen el desenvolupament d’un pla d’embelliment i dinamització d’aparadors buits. Consistiria a transformar aquests espais buits en espais d’exposició d’elements amb interès turístic, com ara el suro, elements històrics o patrimonials, informatius o mostres artístiques. Un segon nivell del pla de dinamització és prioritzar que en aquests antics espais comercials s’hi puguin tornar a fer activitats econòmiques, iniciativa que estaria acompanyada d’incentius fiscals i bonificacions existents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’emigrant barceloní té 30 anys

Barcelona
Miquel Brugat Vilanova
Alcalde de Peralada (Junts per Peralada i Vilanova)

“Hem hagut de frenar molts projectes arran de la sequera”

Peralada
societat

Barcelona destinarà 130 milions d’euros al nou Pla estratègic de ciència i innovació, el doble que a l’anterior

Barcelona
URBANISME

17,4 milions d’euros per renovar el túnel de la Rovira

bARCELONA

Presenten al·legacions a la modificació del PGOU del Campus de Salut

GIRONA
SOCIETAT

L’Ajuntament de Manresa condemna l’agressió transfòbica a l’estadi del Congost

Manresa
Cultura

Mor Josep Falguera, fundador de la companyia tèxtil Grup Falguera

HABITATGE

Un jutge reconeix el dret a compra de 168 pisos de lloguer assequible propietat d’Inmo Criteria

l’hospitalet de llobregat
TRANSPORTS

L’EMT introdueix el pagament amb targeta i mòbil als busos

Tarragona