SANTA MARIA DEL CAMÍ (Mallorca)

Sa Fira

Ja és aquí Sa Fira

Exhibició d'animals (ovelles, estruços, aus de falconeria...), mostra de vins santamariers i d'ametlles de Mallorca, maquinària agrícola (tant moderna com antiga). Tot això i més es pot trobar aquest diumenge a Sa Fira de Santa Maria del Camí, a la plaça Nova de la població. Paral·lelament se celebrarà a l'avinguda Jaume III la Fira Alternativa, dedicada als productes ecològics, així com el segon Concurs de Cans Pastors, puntuable per al Campionat Balears.

L'endemà, 26 d'abril, serà el dia des Firó, amb activitats ludicoesportives, tallers d'oficis, mostra i degustació de coques dolces i salades, i ballada dels capgrossos santamariers. La jornada es clourà amb una amollada de coets i un gran castell de focs artificials.

No s'acabaran, però, les activitats programades, que s'allarguen fins l'1 de maig, quan tindrà lloc el Correllengua i la Trobada de Gegants de Santa Maria del Camí i la cercavila.

Del 20 d'abril a l'1 de maig. A la plaça Nova i l'avinguda Jaume III. www.ajsantamariadelcami.org/


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.