Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cap de setmana xafogós

Dissabte predominarà el sol però no es descarta algun ruixat feble al nord-oest

La setmana que vinent serà de canícula

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest cap de setmana serà càlid i xafogós al litoral i la setmana vinent, de canícula, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

De matinada creuaran alguns núvols mitjans d’oest a est deixant el cel poc o puntualment mig ennuvolat. A partir de llavors el cel quedarà serè en general. A partir de migdia, creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu que deixaran el cel transitòriament entre poc i mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos de matinada en trams de la costa, així com al prelitoral sud, que de manera més trencada i localitzada persistiran durant tota la jornada al litoral i prelitoral sud.

De matinada és possible algun ruixat, feble i minso a punts del quadrant nord-oest. A més, durant la tarda, no es descarta alguna precipitació també feble a punts de l’extrem nord del Pirineu.

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà lleugera o moderadament més alta. La mínima es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 16 i 20 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 18 i 23 ª al litoral. La màxima anirà dels 27 als 32 ºC al litoral, de 31 a 36 ºC a Ponent i Terres de l’Ebre, i de 29 a 34 ºC a la resta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia