Societat

L’Escala ofereix fins a nou visites guiades a l’estiu

Estan organitzades per l’Alfolí i també pel Museu de l’Anxova i la Sal

El Museu de l’Escala-Alfolí de la Sal i el Museu de l’Anxova i la Sal (Masle) organitzen visites guiades a diversos espais del patrimoni de la població, al llarg dels dos mesos de l’estiu.

Els dilluns són el dia de la ruta de la duna litoral, una passejada pel camí forestal d’Empúries i la visita a la torre del Pedró; els dimarts s’organitza la ruta marinera i el bany, una passejada en barca que ajuda a conèixer la història de l’Escala. També es fa la ruta Alfolí de la Sal, una passejada pel barri vell des de l’edifici més emblemàtic.

Dimecres és el dia de la Ruta Víctor Català, una visita guiada a través dels indrets que van inspirar Caterina Albert. Per dijous es deixa la visita guiada al Museu de l’Anxova i la Sal, per conèixer la història de la pesca i la salaó.

Els divendres hi ha dues rutes preparades: una passejada per l’antiga zona militar, pels búnquers, i un repàs de la flora autòctona, i també una passejada pel veïnat medieval de Sant Martí d’Empúries.

Les dues últimes visites guiades es fan els dissabtes. Es tracta del taller de barquetes de suro que es fa al Masle i una visita a la torre de Montgó, un espai amb una vista privilegiada i una fortificació de defensa contra la pirateria del segle XVI. La majoria de les propostes tenen un cost individual de 5 euros per persona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.