Societat

Manlleu tanca la festa amb el Fes-te jove

Circ, concerts, correfoc o concursos d’arròs i de glosa, entre el més destacat

Una de les formes més senzilles perquè els joves es sentin seva la festa major és permetent que l’organitzin. Així és com ho fan a Manlleu, on la comissió Fes-te jove, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, s’encarrega d’organitzar deu dies d’activitats en què el públic jove en sigui el centre.

Després d’una primera activitat el dia 2 d’agost, el Fes-te jove des de divendres passat ha programat actes cada dia, i encara l’últim cap de setmana amb diverses activitats que serviran per acabar de cremar les forces que quedin als participants.

Avui, a partir de les 16.00 h, s’organitzen espectacles i tallers de circ, música, art i dansa, així com castells amb els Nyerros de la Plana. Al vespre hi haurà sopar popular i concert. Tot seguit tindrà lloc el correfoc i, posteriorment, concerts fins ben entrada la matinada. Demà les activitats començaran a les 23.00 h amb el concurs de titius i la rua, que acabarà amb concerts i una acampada popular. Diumenge tancarà la festa el concurs d’arròs, la glosa i el campionat de bitlles catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia