Societat

Joan Dausà estrena una havanera dedicada a l’Escala

“Teniu la millor posta de sol de Catalunya”, va dir Joan Dausà als escalencs que van omplir de gom la plaça de l’Ajuntament i de l’Església aquest divendres per escoltar el pregó del cantant que donava el tret de sortida oficial de la programació de festa major. El cantant va aprofitar el pregó per estrenar una havanera dedicada a l’Escala. En la seva intervenció Dausà va tenir un record per als locals que li agraden, persones que ha conegut al municipi, on li agrada banyar-se i com gaudeix d’una bona passejada pel passeig d’Empúries o veient la posta de sol a la Riba.

Homenatge a entitats

L’inici de festa major també va incloure el tradicional homenatge a entitats locals, que en aquesta ocasió ha estat per a l’Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu, que fa 50 anys, i la Penya Blaugrana de l’Escala, que en fa 40. Avui diumenge la programació té com a punts forts els actes més populars com la cursa d’objectes flotants no identificats (10 h); les activitats festives continuaran fins al dimarts dia 3, en què la festa major es tancarà amb un espectacle pirotècnic a les deu de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia