Societat

Procés participatiu sobre la mobilitat, a Cassà de la Selva

Consta de diferents tallers, que es faran abans de final d’any

L’Ajuntament de Cassà de la Selva impulsa un procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per debatre la mobilitat rodada al municipi. Aquesta iniciativa arriba després d’un estudi que es va engegar l’any passat sobre aquest àmbit, en el qual ja es va realitzar una diagnosi tècnica i van sorgir diverses recomanacions i directius. A partir d’aquí, el consistori informa que hi ha “dues onades de tallers temàtics”. En els de la primera fase es tracta d’oferir als veïns informació de la diagnosi i debatre les propostes tècniques. El primer es va celebrar al febrer, sota el títol Mobilitat activa (a peu i en bici). A banda d’aquest, el següent tindrà lloc el 17 de setembre i se centrarà en la mobilitat rodada; mentre que el tercer taller estarà dedicat als aparcaments.

La segona tongada de tallers participatius també estarà composta de tres tallers. Aquests serviran per validar amb els assistents una primera proposta de pla de mobilitat, amb tres eixos de debat. Els participants podran fer esmenes, resoldre dubtes, a més d’expressar les seves disconformitats. Les tres sessions d’aquesta fase se celebraran abans de finals d’aquest any. L’Ajuntament diu que la seva intenció és tractar les qüestions que més afecten les persones que viuen a la vila o que hi treballen, en el seu dia a dia, i esperen que hi hagi la màxima implicació ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.