La Plataforma contra el cementeri nuclear de Zarra es concentrarà davant la Delegació de Govern

Presentarà per registre una carta i un manifest adreçat al president Zapatero

La Plataforma contra el Cementeri Nuclear a Zarra i la Plataforma Tanquem Cofrents continuen duent a terme accions de protesta per impedir que aquest cementeri de residus s'ubique en la localitat valenciana. Per aquest motiu, lliuraran un manifest en forma de carta adreçada al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el dimecres 5 de maig a les 13 hores en el registre d'entrada de la Delegació del Govern. L'acte està coordinat amb les altres plataformes que a escala estatal que s'oposen a la instal·lació d'aquestes característiques. Aquestes plataformes ciutadanes d'Albalá (Càceres), Congosto (Palència), Torrubia (Sòria), Melgar de Arriba (Valladolid), Santervás de Campos (Valladolid), Villar de Cañas (Conca), Ascó (Tarragona) i Yebra (Guadalajara) faran aquesta mateixa acció en els delegacions de Govern corresponents.

La segona de les accions és la manifestació convocada amb el lema «No al Cementeri Nuclear a Zarra» per al diumenge 9 de maig, a les dotze del migdia, en la plaça de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.