sant hilari sacalm
La cuina, eix de la quarta edició de la Fira Guilleries
Sant Hilari Sacalm farà aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira Guilleries, que ha volgut donar especial rellevància a la gastronomia més autèntica de les Guilleries. Així, els productes km 0, els plats típics, tallers i presentacions de productes autòctons hi seran presents. Hi haurà música, demostració d’oficis antics, el taller de Cuina Mare, a càrrec del cuiner hilarienc Salvador Brugués, o la presentació del “gelat de Jaumets i ratafia”. A més, Marc Ribas, presentador i cuiner, presentarà el gelat de maduixes de Sant Hilari, elaborat per a la fira.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.