Una exposició en el castell d'Alaquàs reivindica la construcció del col·legi públic Cremona

El castell d'Alaquàs acull l'exposició elaborada per l'alumnat del col·legi Ciutat de Cremona, una mostra en què s'han seleccionat una gran quantitat de treballs pictòrics i manualitats que es poden contemplar en el monument fins al 22 de maig. L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, va donar suport a la iniciativa i va tornar a exigir públicament a la Conselleria la construcció del col·legi, com també va demanar la resta de la comunitat educativa. I és que cal recordar que el pròxim dimecres, 12 de maig, en els barracons del CP Ciutat de Cremona, se celebrarà un ple extraordinari per exigir al departament de Font de Mora la immediata construcció del centre educatiu.

L'exposició, que es va inaugurar el divendres 7 de maig, consta de nombrosos treballs pictòrics elaborats pels mateixos alumnes del centre, així com algunes manualitats realitzades per l'ampa del col·legi. Es podrà contemplar en el monument de dilluns a dissabte, de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la vesprada a nou de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.