Societat

Petició de 10 mesos per agressions a Riudellots

La fiscalia va mantenir ahir la petició de 10 mesos de presó i multa de 600 euros per als dos activistes acusats d’agredir un mosso durant el bloqueig del 16 d’abril en un escorxador de Riudellots.

El judici contra els animalistes es va reprendre ahir al jutjat penal número 5 de Girona amb la declaració d’un sotsinspector dels Mossos i els informes finals de les parts, segons informa l’ACN. El mosso va assegurar que els dos acusats van ser els únics que van mostrar una actitud agressiva i que van picar-lo a les cames i els braços per fer-li “mal”. En referència al vídeo de la defensa, va negar haver deixat caure el seu pes damunt l’acusada i va justificar-ho dient que la volia contenir. La defensa vol l’absolució. El cas ha quedat vist per a sentència. Els acusats, que viuen a Suïssa,no van acudir a la cita al jutjat, ja que no hi estan obligats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.