Societat

La cuinera Carme Ruscalleda, confrare d’honor de la festa de la ratafia

La cuinera Carme Ruscalleda presideix aquest cap de setmana la festa de la ratafia de Santa Coloma de Farners, una cita sobre l’elaboració d’aquest licor confeccionat amb múltiples herbes i fruits i que ha escollit aquest any la xef com a confrare d’honor.

Abans de Ruscalleda van rebre aquesta distinció diferents personalitats, entre elles l’expresident català Carles Puigdemont, actualment a Bèlgica.

A la cuinera, la primera a obtenir tres estrelles Michelin, se l’ha reconegut per la seva estreta relació amb productes elaborats amb ratafia, un licor que ha estat present en les seves cartes durant els trenta anys que ha dirigit el restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar i que promociona encara en el que dirigeix al Japó.

El programa de la festa inclou una cinquantena de propostes, entre les quals destaquen concerts a càrrec de Pau Riba i l’Orquestra Fireluche, Obeses i Xiula, tallers, cursos, exposicions i activitats gastronòmiques.

La previsió és que hi acudeixin uns 35.000 visitants al llarg de tot el cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.