Dos Dies per la Terra a Argelers

Aquests dissabte 15 i diumenge 16 de maig, en el marc del programa de sensibilització al desenvolupament sostenible titulat Enfants de la Mer, el municipi d'Argelers dedica el cap de setmana a l'operació Dos Dies per la Terra. Les animacions i activitats proposades van especialment enfocades als joves amb l'objectiu de sensibilitzar-los als reptes de l'ecologia i de la preservació del planeta. Dissabte, de les deu del matí a les cinc de la tarda, hi haurà animacions, tallers i exposicions –amb la participació de l'associació WWF– a l'escola Maud Fontenoy, a través de les quals s'explicaran els conceptes de clima i biodiversitat, de l'agricultura sostenible i d'una bona nutrició. També s'han programat conferències per als adults (de les sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre).

Diumenge tindrà lloc un mercat de productes del país i a migdia hi haurà la possibilitat d'apuntar-se a un menú de productes catalans que serà servit al restaurant Clos des Lys. Per gaudir d'aquest menú cal fer una reserva prèvia a l'Oficina de Turisme d'Argelers, on també es pot consultar la programació completa d'aquests dos dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.