CABRERA DE MAR (Maresme)

XV Fira Iberoromana

Tots vestits de romans

Diumenge, Cabrera de Mar es vestirà d'època per rememorar el seu passat iber i romà. Una setantena d'expositors ompliran de parades la plaça de la Fàbrica, en una fira que permetrà també gaudir de la cuina iberoromana, passejar mentre els artesans treballen les seves peces o contemplar diferents espectacles. La moneda oficial de la fira i que permetrà als visitants poder fer els tasts als restaurants de la localitat és l'as, que té un valor de 3 euros i que es podrà adquirir el mateix dia de la fira a l'estand de l'Ajuntament.

Després de la inauguració, que serà a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda, els armats de Mataró sol·licitaran permís per accedir a la fira i posteriorment faran una desfilada pel centre del poble. Visites teatralitzades pel jaciment romà de Can Modolell, recreació del passat ibèric i romà, tallers de decoració de ceràmica ibèrica i mosaics, projecció –a la sala Nova– dels audiovisuals Cabrera en 3D i El forn de Ca l'Arnau, una terrisseria romana a Cabrera de Mar, exposicions i altres actes, completaran la programació d'aquest any. La fira es clourà amb un sopar popular, el cost del qual s'abonarà posteriorment a les persones que hi acudeixin disfressades de romans o ibers.

23 de maig. De 10 a 21 h, a la plaça de la Fàbrica i voltants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.