JUNEDA (Garrigues)

32è Concurs de Cassoles de Tros

De plat de feina a plat de festa

L'origen de la cassola de tros ve dels temps en què els pagesos s'havien d'endur els aliments de casa per cuinar i dinar al camp. D'aquí van sorgir les primeres maneres de cuinar la cassola de tros, amb foc de llenya i amb una gran varietat d'ingredients (carn de porc, caragols, patates, espinacs, etcètera), però sempre sense arròs ni pasta, que hi estan totalment prohibits. Al concurs s'hi pot participar de manera individual o per colles. La jornada es complementa amb una cercavila, un dinar de germanor i una revetlla.

23 de maig. Al recinte de la Banqueta del Canal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Presenten recurs contra un projecte solar a la Conca de Barberà

PASSANANT I BELLTALL
URBANISME

Barcelona canviarà el sentit del trànsit a dos carrers d’Horta

Barcelona
SERVEIS

Els autobusos urbans de Manresa estrenen càmeres de videovigilància

Manresa
SOCIETAT

Dos-cents menors atesos en el programa d’addicció a les pantalles de la Diputació

Barcelona
SOCIETAT

Desocupats dos edificis de Badalona on hi vivien 21 persones

Badalona

El Baix Ter rep una subvenció d’1,16 milions per digitalitzar el cicle de l’aigua agrícola

TORROELLA DE MONTGRÍ

L’excedent d’energia solar municipal se cedirà a la ciutadania

El Prat de Llobregat
mobilitat

Adif inicia la fase de proves a les vies d’alta velocitat a l’estació de la Sagrera

barcelona
societat

Barcelona dota de 5G el front marítim coincidint amb la Copa Amèrica de Vela

barcelona