JUNEDA (Garrigues)

32è Concurs de Cassoles de Tros

De plat de feina a plat de festa

L'origen de la cassola de tros ve dels temps en què els pagesos s'havien d'endur els aliments de casa per cuinar i dinar al camp. D'aquí van sorgir les primeres maneres de cuinar la cassola de tros, amb foc de llenya i amb una gran varietat d'ingredients (carn de porc, caragols, patates, espinacs, etcètera), però sempre sense arròs ni pasta, que hi estan totalment prohibits. Al concurs s'hi pot participar de manera individual o per colles. La jornada es complementa amb una cercavila, un dinar de germanor i una revetlla.

23 de maig. Al recinte de la Banqueta del Canal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Tanca el dispositiu d’acollida de temporers al pavelló 3 de Fira de Lleida

Lleida

Diumenge comença la veda biològica de la sèpia a les badies de Pals i Roses

ROSES / PALS
Societat

Neixen una cinquantena de cries de tortuga careta a la platja de la Savinosa

Tarragona

L’Hospital Trueta registra la seva primera donació de cor en aturada controlada

GIRONA
societat

L’any 2023 es va evitar la mort per sobredosis en 146 casos a Catalunya

barcelona
Societat

La sequera marca la verema de l’Olivera de Vallbona de les Monges

Vallbona de les Monges
societat

Crida a donar sang per recuperar la davallada de reserves durant l’estiu

barcelona

Blanes dona suport a la creació d’un Parc Forestal Interactiu al nord de la GI-682

BLANES

El rector de la UdG vol que la xarxa de transport públic inclogui les necessitats dels universitaris

GIRONA