GIRONA (Gironès)

LIII Aplec de la Sardana

Una diada per a tots els públics

Els Amics de la Sardana Terranostra de Girona han pensat un aplec per atreure tots els públics. Un servei de bar, amb esmorzar, berenar i begudes, i un menú d'aplec al restaurant Dúplex, a més d'un aparcament per a més de 2.000 vehicles i inflables per a la mainada són alguns dels al·licients que s'afegeixen a la diada. Les cobles Baix Empordà, Bisbal Jove, Ciutat de Girona i Flama de Farners hi posaran la música. Com a preludi, dissabte hi haurà el concert de cloenda del segon cicle de música per a cobla, amb sardanes inspirades en cançons populars. Durant l'aplec s'interpretarà la recentment proclamada sardana de l'any, Cap d'any a Tossa, de Sigfrid Galbany.

29 de maig. Cloenda del II Cicle de Música per a Cobla, al Centre Cultural La Mercè, a les 7 de la tarda. Entrada: 10 euros. 30 de maig. Aplec, al passeig de la Sardana, a 2/4 d'11 del matí i a les 4 de la tarda.

EL CONCERT

Primera part
El cant dels ocells, de Pep Ventura.
El testament de n'Amèlia, de Joan Lamote de Grignon.
La donzella de la costa, de Juli Garreta.
El gegant del pi, d'Agustí Borgunyó.
Les danses de Vilanova, d'Eduard Toldrà.
Segona part
Les culleretes de Sant Miquel, d'A. Juncà.
L'hostal de la Peira, d'Eduard Toldrà.
Filadora, de Manuel Oltra.
En Pere Gallerí, de Joaquim Serra.
Baixant de la font del gat, d'Enric Morera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.