El peix de Calp s'incorpora als menús escolars

A partir de la propera setmana, el peix procedent de la badia de Calp, formarà part de la dieta alimentària dels escolars del municipi, segons una iniciativa de les regidories implicades en el fet educatiu, benestar social i pesca i alimentació.

En aquesta iniciativa, també col·labora la Confraria de Pescadors, que ha treballat coordinadament per tal que el Peix de Calp s'incorpore als menús dels set centres educatius de la localitat, en els quals hi ha servei de menjador.

Les empreses que donen servei als menjadors escolars, han accedit a substituir els plats de peix que fins ara cuinaven (panga al forn i lluç a la romana) per productes de la Llotja calpina, de manera que, a partir d'ara, els escolars menjaran arròs amb Pota de Calp o fideuà de peix de Calp, setmanalment.

La Confraria ha decidit assumir el 50% del total dels productes que s'oferiran, a fi de tancar l'acord. S'estima que cada setmana se subministraran als centres escolars, uns 150 quilos de calamars i entre 60 a 70 quilos de morralla per a les fideuades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.