La federació ciutadana de Torrent atorga el premi d'enguany al doctor Cavadas

La Federació d'Associacions Ciutadanes de Torrent, entregarà dissabte 22 de maig el guardó ciutadà al doctor Cavadas, després que la junta directiva d'aquesta agrupació voluntària d'associacions torrentines votara per unanimitat la proposta.

L'acte es desenvoluparà a l'Auditori Municipal i està prevista l'assistència del guardonat, donat que el propi Cavadas ha volgut fer un forat a la seua nodrida agenda d'actes i de compromisos.

El president de la FAC, Vicente Laencina, ha manifestat la seua satisfacció pel fet que aquest prestigiós i compromés cirurgià haja acceptat el premi que anualment atorga la federació més antiga i reconeguda de les existents a la localitat i comarca.

Per la seua banda, la municipalitat torrentina ha anunciat la donació de 2.000 euros a la fundació Pedro Cavadas, com a reconeixement al treball que realitza al Tercer Món.

Intent de cisma ciutadà

PERE ROSSELL

Bé que ho diuen els que conèixen la manera de procedir del partit que sustenta la majoria absoluta torrentina. Ara s'apunten a la bona idea de la Federació d'Associacions Ciutadanes, mentre que abans li han negat el pa i la sal i fins i tot, han alimentat el cisma federatiu existent a la vila, amb la promoció i creació d'una federació d'associacions de veïns que els hi resulte genuflexa. La FAC ha estat des de fa més de vint anys, el referent d'un moviment associatiu global, compacte i unit. Ara, després que ha estat desprotegida de la funció d'administrar les ajudes i subvencions municipals per la moviment associatiu local, resta més com a un mite del passat, que com a una organització de futur. Malgrat això, la federació intenta continuar amb el seu paper aglutinador i, fins i tot procura fer-ho, «malgre lui». La mostra de la seua fortalesa la dóna el guardó que entregarà al doctor Cavadas i que, una vegada més, vol fagocitar l'Ajuntament per fer-se la foto la primera regidora en cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.