Godella lliurarà 30 noves parcel·les per a horts d'oci

L'Ajuntament de Godella ha obert un nou termini perquè els interessats puguen sol·licitar entrar en el sorteig de 30 noves parcel·les que es destinaran a horts d'oci. L'excel·lent acollida de la primera proposta en què el consistori va lliurar ja 13 parcel·les, ha fet que s'haja arribat a un acord amb el propietari dels terrenys adjacents per llogar-li 3 noves fanecades més i posar-les a la disposició dels veïns de Godella. La cessió dels terrenys es fa per un període de 2 anys i està subjecta al reglament general d'agricultura ecològica.

La nova parcel·la permetrà la creació de 30 nous horts dels quals 15 seran assignats directament als veïns que van quedar fora del sorteig celebrat el passat 12 maig. «Continuarem fent tots els esforços possibles per satisfer la demana, perquè és la millor manera de revitalitzar un dels nostres grans valors patrimonials», ha dit l'alcalde, Salvador Soler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.