Societat

L'ESCALA (Alt Empordà)

XXXV Aplec de la Sardana

Als compositors escalencs

No hi ha cap mena de dubte que l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu cuida els sardanistes i els compositors escalencs, que esdevindran els grans protagonistes del 35è Aplec de la Sardana, amb la participació de les cobles Flama de Farners, Ciutat de Girona, Principal de l'Escala i Foment del Montgrí. Ja en l'audició i el concert de dissabte s'interpretaran exclusivament peces de compositors escalencs –C. Mallart, Pere Bufill, P. Bruguera, Ferran Says, Albert Martí, Pere Mercader, Antoni Puig, Josep M. Vilà, Josep Vicens Mornau, Jaume Vilà, Josep Vicens Busquets, Lluís Albert, Joaquim Hostench i, per descomptat, Josep Vicens Xaxu–. Però també l'endemà, en l'aplec del pubillatge, hi haurà una notable representació de sardanes d'autors locals, a més d'obres emblemàtiques com ara Baixant de la font del gat, d'Enric Morera.

6 de juny. Passeig Lluís Albert, a 2/4 d'11 del matí i a 2/4 de 5 de la tarda.

ACTES PREVIS A L'APLEC

Dissabte, dia 5 de juny
11.30. Cementiri de l'Escala. Ofrena floral en memòria dels sardanistes i els compositors escalencs.
12.00. Escola Municipal d'Arts Plàstiques. Inauguració de l'exposició L'Escala, terra de compositors i pubilles de la sardana.
17.00. Passeig Lluís Albert. Descoberta de rètol i audició amb la cobla Foment del Montgrí.
22.00. Parròquia de Sant Pere. II Concert Benèfic de Sardanes i Música per a Cobla, amb la Ciutat de Girona. Donació mínima: 5 €. La meitat de la recaptació es destinarà a la parròquia de Sant Pere.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.