Societat

Ecosol adapta els serveis de neteja i restauració

Ecosol, l’empresa d’inserció laboral i economia solidària de Càritas Diocesana de Girona, coincidint amb el desconfinament adapta els serveis de neteja i restauració. Així posa a disposició d’empreses i equipaments un servei integral de neteja i desinfecció per deixar a punt les instal·lacions de manera periòdica, especialment en aquells punts de més alta probabilitat de contagi, com ara interruptors i timbres, baranes i passamans, mobiliari, aixetes i lavabos i aparells electrònics. L’empresa utilitza productes desinfectants homologats i disposa d’eines com ara canons d’ozó, aparells de vapor i altra maquinària de neteja. Per altra banda, el bar cafeteria El Coro de Sarrià de Ter, gestionat per l’entitat, també ha reprès l’activitat amb menús a domicili. Són menús diaris amb aliments de proximitat.

Donació d’aliments de Mercadona

R. E

La cadena de supermercats Mercadona va lliurar ahir al Banc dels Aliments de Girona 99.200 unitats (cinc tones) de snacks de llonganissa, xoriço i pollastre. La donació s’emmarca en la campanya que l’empresa va iniciar a finals de març per atendre les necessitats provocades per la pandèmia. Fins ahir –informa Mercadona– han donat a organitzacions i entitats benèfiques de Catalunya prop de 336 tones d’aliments, una quantitat equivalent a 5.675 carretons. Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments gironí, va agrair l’aportació al representant de Mercadona, Santi Mont.

Prevenció en línia a la Garrotxa sobre addiccions

j.c

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el programa de prevenció de drogodependències i altres addiccions han creat un conjunt de propostes educatives i recomanacions en línia per prevenir conductes addictives o addiccions com ara l’alcohol, el tabac, el consum de substàncies estupefaents i l’abús de les pantalles audiovisuals. Cada setmana es difondrà i compartirà el material específic dels programes On_Off, sobre l’ús de pantalles; THT (T’ho empasses tot)?, sobre l’abús de l’alcohol; Sortim, sobre la prevenció del consum de tòxics, i Sota pressió, d’habilitats socials en grups d’iguals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Ajuntament adverteix UberEats que no pot donar servei a la platja

LLORET DE MAR
INSTITUCIONS

La Paeria proposa 35 distincions honorífiques, entre elles a Àngel Ros

LLEIDA
seguretat

Més tanques al Maresme perquè no es creui la via

Premià de Mar

Atenen 166 emprenedors durant els primers sis mesos del 2024

santa coloma de farners
equipaments

Canvien el sostre del pavelló de les Casernes, a Vilanova i la Geltrú

VILANOVA I LA GELTRÚ
equipaments

Nou pavelló i reforma dels patis de l’institut Camí de Mar de Calafell

CALAFELL

Signat el conveni per fer realitat la Planta fotovoltaica de l’abocador de Puigpalter

banyoles
GIRONA

L’Arxiu Municipal ingressa dos programes de festes dels anys 1935 i 1948

GIRONA

La residència del monestir de Sant Daniel obrirà a mitjans del 2025

GIRONA