Societat

successos

El mestre de la Salle-Figueres culpa un pirata informàtic

Josep R.M., el mestre de La Salle de Figueres (Alt Empordà) retirat del seu lloc de treball al març per la seva suposada implicació en una xarxa de pornografia infantil, va negar ahir els delictes de corrupció de menors i abusos sexuals que se li imputen. Encara que davant la policia va admetre haver enganyat nens perquè es despullessin davant de la webcam, ahir, es va desvincular davant del jutge de qualsevol conducta pedòfila i va insinuar que un pirata informàtic se li havia infiltrat a l'ordinador.

La policia va detenir el mestre el 9 de març perquè hauria enganyat menors perquè es despullessin davant de la webcam, però ell va continuar donant classe durant quinze dies fins que es va fer pública la detenció i va desaparèixer. Segons l'acusació, Josep R.M. s'hauria fet passar per un adolescent a internet i utilitzava diferents pseudònims segons si es comunicava amb un noi o una noia.

D'altra banda, el departament d'Educació ha suspès un professor del Morell (Tarragonès) per haver insultat i amenaçat l'equip directiu i altres docents a través del Facebook buscant la complicitat dels alumnes. El professor de llatí, de baixa des de Setmana Santa, ha estat apartat del centre durant tres mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.