Societat

deltebre

III Jornada Gastronòmica amb el musclo com a ingredient protagonista

Aquest cap de setmana Deltebre celebrarà la III Jornada Gastronòmica organitzada per la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre amb el musclo com a ingredient protagonista. Hi participen 10 restaurants que durant tot el cap de setmana oferiran menús a 30 euros. Aquesta és la tercera jornada d'enguany després de la de l'anguila i l'arròs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els usuaris de Mataró Bus podran pagar en targeta i arribaran al Tecnocampus

Mataró

L’Arxiu Municipal transcriu els llibres d’actes des del segle XVIII al XX amb IA

GIRONA
Salut

Nova eina per a millorar els hàbits de vida d’unes 13.000 amb malalties cròniques a l’Alt Pirineu i Aran

Sort

Catalunya registra un 2% menys de suïcidis el 2023

Barcelona
Urbanisme

Moià destinarà 213.000 euros a la reforma de l’avinguda de la Vila

Moià
educació

Niubó aposta per l’inici de curs abans de l’11-S, frena la sisena hora i planteja canvis a l’FP

barcelona

Comença en procés per adjudicar 70 pisos de lloguer protegit

Castelldefels

Liciten les obres per connectar el poble amb la depuradora de Riudellots

CAMPLLONG
Medi ambient

Nou atac d’un llop a una explotació ramadera al Collsacabra

Rupit i Pruit