Societat

Alaquàs tria les seues falleres majors

Rosa García Puchades i la xiqueta Ariadna Ponce Murcia representaran totes les comissions festeres

Rosa García Puchades, de la falla Avinguda Miguel Hernández, ha sigut elegida fallera major d'Alaquàs, junt amb la xiqueta Ariadna Ponce Murcia, de la falla Buenos Aires, que serà la fallera major infantil. La seua elecció es va celebrar el diumenge 27 de juny amb la presència de les falleres majors de l'actual exercici Marta Morcillo Torralba i Amanda Valero Sancho; l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García; la regidora de Festes, Isabel Mondéjar; i una nodrida representació de la festa fallera del municipi.

L'elecció del càrrec infantil estava clar, ja que sols s'hi va presentar una candidata. Pel que fa la fallera major adulta va ser un jurat compost per tres membres de la Junta Central Fallera de València l'encarregat d'elegir entre Noelia García Merenciano, de la falla Buenos Aires i Rosa García Puchades, de la comissió de l'avinguda de Miguel Hernández



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia