Societat

S'obre la ludoteca d'estiu a la Font Jordana d'Agullent

Dijous dia 1 de juliol arranca a Agullent la tercera edició de la ludoteca d'estiu, que compta com a marc de fons amb el parc de la Font Jordana. Una iniciativa que s'organitza per tercer any consecutiu, i que té com a objectiu oferir una alternativa d'oci per a les vesprades d'estiu, tant per a xiquets com per a adults.

Durant tot el mes de juliol i fins a finals d'agost, el parc de la Font Jordana acollirà de dilluns a divendres i de 19 a 22 hores, aquesta ludoteca a l'aire lliure. L'oferta inclourà des dels clàssics parxís, escacs o dominó, a altres jocs de taula més actuals, això sí, sempre que combinen la vessant lúdica i educativa.

Tot i que la iniciativa està impulsada per la regidoria de Joventut, la ludoteca oferirà jocs tant per a menuts, com per joves i adults. Aquests hauran de fer-se prèviament un carnet, d'un cost simbòlic de 2 euros, que hauran de mostrar cada vegada que vulguen retirar algun dels jocs que s'ofertaran.

Per a celebrar la inauguració d'esta tercera edició de la ludoteca, este dijous dia 1, es repartiran gelats entre els assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia