Societat

Confirmen que el cos trobat a Roquetes correspon al menor desaparegut dilluns

El cadàver ha estat localitzat al canal de la dreta del riu Ebre a una profunditat de 4,6 metres

El cos trobat aquest dimecres al migdia al canal de la dreta de l'Ebre correspon finalment al noi de 13 anys que va desaparèixer dilluns passat a Roquetes (Baix Ebre).

Segons els Bombers de la Generalitat, el cos ha estat localitzat per la unitat subaquàtica del grup d'actuacions especials dels Bombers de la Generalitat de Catalunya (GRAE) prop d'una canonada del Consorci d'Aigües del canal, a 4,6 metres de la profunditat.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec posteriorment de les diligències i el menor ha estat identificat. El menor és fill d'una família marroquina que viu a Roquetes.

Al llarg d'aquests tres dies de recerca hi han treballat onze dotacions terrestres de Bombers, 1 unitat subaquàtica del GRAE i un helicòpter. El dispositiu activat també ha comptat amb la col·laboració d'un gos ensinistrat especialitzat en operacions de rescat aquàtiques. També hi han intervingut sis dotacions dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va explicar que el noi desaparegut havia anat dilluns a la tarda al canal acompanyat per altres quatre o cinc nois, d'edats entre els 10 i els 13 anys.

Un cop allà, el nen hauria intentat entrar al canal agafant-se a una reixa però la corrent va fer que no pogués sortir i se'l va endur.

Els companys van alertar la Policia Municipal, que juntament amb els Mossos i els Bombers va iniciar les tasques de recerca, que es van centrar entre Vinallop i Mas del Racó sense obtenir cap resultat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia