Societat

Els Reis d’Orient rebran els nens a la Coma Cros de Salt

S’instal·larà el campament a la Factoria Cultural i per assistir-hi caldrà reserva prèvia

A Vilafant visitaran l’espai Àgora, amb nens i pares asseguts

Salt rebrà els Reis d’Orient en un campament instal·lat a la Factoria Cultural Coma Cros, tant el dia 4 com el dia 5 de gener. El campament es podrà visitar de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i substituirà el campament habitual de la pista poliesportiva. L’aforament estarà controlat i caldrà reserva prèvia. Els saltencs rebran en els pròxims dies una carta en què se’ls informarà de com es podrà fer la visita. A més dels Reis, també visitarà el campament la princesa Samarcanda.

A Vilafant s’habilitarà l’espai Àgora perquè els nens i nenes puguin veure de prop els Tres Reis d’Orient. Ho hauran de fer asseguts amb els pares i no es podrà mantenir contacte directe amb Ses Majestats. La nit de Reis començarà a les cinc de la tarda amb el campament reial que estan preparant des de l’Espai Jove en col·laboració amb els patges reials i diverses entitats.

Els patges del campament reial s’agruparan per grups bombolla. L’objectiu d’aquests espais serà que els infants puguin gaudir de tot un recorregut i aprofitin per deixar la carta, de manera esglaonada.

Els Reis seran rebuts amb un espectacle de llum i color, i els més petits podran impregnar-se de la màgia reial amb diferents escenes. Per assistir-hi no caldrà reserva prèvia, però l’aforament serà limitat.

LA XIFRA

2
dies.
Els Reis d’Orient visitaran la Factoria Cultural Coma Cros de Salt els dies 4 i 5 a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.