Societat

Bellreguard prepara un fum d'activitats per als més joves a la zona de la platja

Amb l'arribada de l'estiu, la platja de Bellreguard es prepara per acollir de nou una completa programació d'activitats infantils.

Des del mes juliol fins agost, s'organitzen tallers, ludoteques i espectacles pensats per als més menuts de la casa. Aquesta temporada hi haurà activitats ben diverses i plurals per a segons quines edats. De fet, aquest dissabte dia 3, el taller de circ, la ludoteca esportiva i el divertit joc “Con las manos en la masa”, fan una bona mostra. A més a més, també hi haurà teatre al carrer, un viatge amb globus i ens visitarà el trenet d'Alcoi.

Les activitats que s'ubicaran o bé a la plaça de la Marina o a la Font de la Roda, tindran lloc els dissabtes cap a les 20 hores. I, per altra banda, de dilluns a divendres a les 11 del matí i enfront l'edifici del Mirador, tindrà lloc una ludoteca per a que els xiquets i xiquetes aprenguen jugant. A més a més, cada diumenge es farà tallers de manualitats. Aquests seran també a les 11 hores a la plaça de la Marina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia