Societat

Dénia destina 60.000 euros per a ajudes a entitats i associacions sense ànim de lucre

La Regidoria de Benestar Social ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes dirigides a associacions i entitats sense ànim de lucre que operen en l'àmbit de l'acció social. La quantia de la convocatòria per al 2010 ascendeix a 60.000 euros, tres mil més que en l'exercici anterior. Els interessats han de presentar la sol·licitud i la documentació requerida abans del 28 de juliol pròxim.

Les subvencions es destinaran a finançar la despesa derivada del funcionament i manteniment de l'entitat o del disseny, desplegament i execució de programes i projectes socials propis de l'entitat sol·licitant.

Podran optar a les ajudes aquelles associacions i grups sense ànim de lucre, amb implantació municipal, l'àmbit d'actuació de les quals siga l'acció social i duga a terme activitats de caràcter preventiu, assistencial, promocional o rehabilitador, en qualsevol dels seus àmbits d'actuació: persones majors, discapacitats, dona, drogodependents, infància, família, minories ètniques, immigrants, persones sense llar o en risc d'exclusió social i altres col·lectius en situació de desigualtat social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.