Societat

Els pisos protegits que Llavaneres va sortejar el 2007 es començaran el 2011

Els 36 habitatges socials pendents de construir al carrer de Sant Antoni i a Can Rivière de Llavaneres que es van sortejar el 2007 no es començaran a construir fins l'any que ve. L'Ajuntament ha adjudicat finalment el projecte a l'empresa Grup Qualitat per un import de 650.602 euros. La previsió és que els adjudicataris puguin signar els contractes de compravenda a finals d'aquest any. Després de dos intents frustrats, el govern de CiU de Llavaneres confia que aquest cop sí que vagi de debò i que finament els adjudicataris dels pisos de protecció oficial comencin a veure el seu somni realitat. Tot i que els habitatges es van sortejar fa tres anys, quan governaven el PP i el PSC, el primer concurs per construir-ne una part –els onze de Can Rivière– no es va fer fins al 2009, però l'empresa adjudicatària es va fer enrere poc abans de començar l'obra. En un segon intent, es van posar a licitació conjuntament les dues promocions, però no s'hi va presentar cap constructora i el procés va quedar desert. «Aquest és el tercer i esperem que l'últim», explica l'alcalde, Bernat Graupera, que defensa «la solvència» de l'empresa Grup Qualitat.

Els responsables de la companyia han lliurat als adjudicataris un dossier amb informació relativa a les característiques dels pisos, que s'han hagut d'adaptar a les normatives vigents, i a la forma de pagament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.