Societat

Mor un jove que anava en patinet elèctric en un xoc a l’Eixample de Barcelona

Un jove que conduïa un patinet elèctric ha mort per les ferides greus que va patir en un accident de trànsit al barri barceloní de l’Eixample en què també es va veure implicat un taxi.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, l’accident, les circumstàncies del qual s’estan investigant, va passar divendres passat cap a les 21 hores, a l’encreuament entre el carrer Ausiàs Marc i el passeig de Sant Joan de Barcelona.

A conseqüència de l’accident, el conductor del patinet, de 25 anys, va resultar greument ferit i va ser traslladat en ambulància a un centre hospitalari, on finalment ha mort.

Aquest conductor és la segona víctima mortal d’un accident de trànsit des que va començar l’any a la ciutat de Barcelona, segons les mateixes fonts.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentabilidad (UIPA) de la Guàrdia Urbana ha assumit la investigació de l’accident, per la qual cosa els agents es van desplaçar el mateix divendres a l’encreuament on va ocórrer el sinistre amb la finalitat de recaptar indicis que permetin esbrinar com va succeir.

En un comunicat, l’Ajuntament de Barcelona ha lamentat la mort del conductor, ha expressat el seu condol a familiars i afins i ha reafirmat el seu compromís de seguir treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia