Societat

Fallat a Banyeres de Mariola el III Concurs de fotografia digital de festes

En aquesta ocasió s'han presentat un total de seixanta-tres treballs

La Comissió de Festes de St. Jordi ha fet pública la decisió del jurat respecte al III Concurs de Fotografia Digital de Festes de Moros i Cristians d'aquesta localitat, al que s'han presentat un total de 63 treballs, del quals 19 són en blanc i negre i 44 a color, xifra que ha representat una davallada respecte als presentats en l'edició anterior.

Quant al primer premi de fotografia en blanc i negre, el guanyador ha estat José Mª Gómez-Calcerrada, d'Ibi, amb l'obra Chema 1. Pel que fa a la categoria de color, l'obra guanyadora ha estat la titulada Homenatge, del castellut Vicente Guill Fuster. Per la seua part, el banyerenc Miguel Ángel Santonja López ha aconseguit l'accèssit al millor autor local amb l'obra El inefable León III que també ha estat premiada amb el segon premi dins la categoría de blanc i negre i, així mateix, el també banyerenc Jorge Molina Doménch ha aconseguit l'accèssit local dins la categoria de fotografia a color.

El jurat qualificador ha estat integrat pels representants polítics de la Comissió de Festes que formen part de l'equip de redacció del programa junt a professionals locals de la fotografia i el disseny gràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia