Societat

El sopar de la solidaritat recapta 16.000 euros a l'Eliana

Al voltant de 1.300 veïns i 60 comerços participen de la iniciativa solidària.

L'Arquebisbe de València, Carlos Osoro també va voler estar present.

El Sopar de la Solidaritat organitzat per la Confraria de la Mare de Déu del Carme de l'Eliana, ha congregat a prop de 1.300 veïns en la plaça del País Valencià i ha aconseguit una recaptació d'al voltant de 16.000 euros. Més de 60 comerços, associacions i entitats locals han col·laborat en aquesta iniciativa solidària que des de fa cinc anys mobilitza a bona part dels veïns del municipi en plenes Festes Patronals.

Al finalitzar el sopar, els assistents han pogut gaudir d'un espectacle de música, humor i dansa a càrrec dels artistes del municipi Paco «el kiosquero» i Juanvi Gil, Star Danze, Sit Down Manolito, Isvara Verdasco i Lucho Roa i Silvestres.

L'Arquebisbe de València, Carlos Osoro, ha volgut donar suport amb la seua presència a aquesta iniciativa i va agrair a la Confraria i als veïns de l'Eliana, la seua solidaritat.

La recaptació del Sopar de la Solidaritat serà destinada a projectes de cooperació i desenvolupament a Colòmbia per al manteniment d'un col·legi femení en Ipiales i Perú per possibilitar ajudes al menjador social de Santa Maria Magdalena de Jimbe; així com al programa de reinserció social de presos que està portant a terme el Casal de la Pau de València.

El Sopar de la Solidaritat té el seu origen en els Sopars de la Fam que organitzava la Parròquia de l'Eliana fa més de 25 anys, els beneficis dels quals anaven destinats a l'ONG Mans Unides. El creixent interès dels veïns de l'Eliana per col·laborar en aquesta iniciativa va propiciar que en el 2004 el Sopar de la Solidaritat es traslladara a un espai més ampli, la plaça del País Valencià, i obrira les portes de la participació a tots els grups parroquials i associacions veïnals interessades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia