Societat

Banyeres de Mariola mira al passat amb la Fira i el Mercat Medieval

Banyeres de Mariola viurà de forma intensa el tercer cap de setmana del mes de juliol dedicat a les festes de la seua patrona, amb la celebració de la tradicional Fira i el Mercat Medieval.

L'acte d'inauguració tindrà lloc al migdia de dissabte, sent el segon any que l'empresa local Medieval's Castle l'organitza, amb el patrocini de l'Ajuntament i la Diputació d'Alacant.

Per a l'alcalde Toni Belda, «la celebració de la Fira no deixa de tenir un caràcter tradicional, el qual va tindre el seu auge allà pels anys 60 i 70, passant posteriorment per diverses vicissituds, però que en els darrers anys s'ha intentat potenciar d'acord amb la seua importància per a que no fóra únicament una festa de barri».

Quant als principals espectacles a contemplar al llarg del cap de setmana, Medieval's Castle destaca l'acompanyament a les autoritats en el moment de la inauguració per la família Pallesos i el grup Batukem. Els contacontes estaran presents amb les obres Milunfósforo el malvado i Oficis Medievals, hi haurà també espectacles de foc i aeris, i finalment, el grup de teatre farà una representació relacionada amb l'època i el món dels creuats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia