Societat

Extingit l’incendi a Sant Pere Màrtir a Collserola, que ha cremat 2 hectàrees

El foc, que ha començat poc abans de les 10h, ha provocat una gran columna de fum

Els Agents Rurals situen l’inici del foc en l’acumulació de restes de poda de jardineria

El bombers donen per extingit l’incendi que s’ha declarat aquest dilluns al matí al peu de Sant Pere Màrtir, sota la Carretera de les Aigües, i que ha provocat una gran columna de foc i fum blanc.

Segons ha informat Bombers de Barcelona es tracta d’un foc de matolls a la zona del Camí de Finestrelles que després s’ha anat desplaçant cap a Sant Pere Màrtir. Els Bombers , que han rebut l’avís a les 9.54h, han treballat amb diverses dotacions (9 dotacions terrestres de Bombers de Barcelona i 7 dotacions de Bombers de la Generalitat) i un helicòpter.

Els Agents Rurals investiguen les causes del foc i situen el punt d’inici en l’acumulació de restes de poda de jardineria. Segons els Agents Rurals, el foc ha cremant 2 hectàrees.

La columna de fum s’ha vist des de diferents punts de la ciutat de Barcelona i de seguida les xarxes socials s’han omplert de vídeos i fotografies .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.