Societat

L’Ajuntament de Barcelona demana al jutjat ajornar el desnonament del Gimnàs Sant Pau, previst per demà

El govern de Colau incrementa l’oferta fins als 9,7 milions i confia en l’acord per salvar el centre

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat a la jutgessa que ajorni el desnonament del Gimnàs Social Sant Pau, previst per aquest divendres, mentre segueix negociant amb la propietat.

El Gimnàs Sant Pau, situat al barri del Raval de Barcelona, dona servei a uns 3.000 sense sostre, que es dutxen, canvien de roba i reben aliment a les seves instal·lacions.

En una roda de premsa aquest dijous, el regidor de la Presidència, Jordi Martí, ha assegurat que les negociacions per comprar la finca continuen obertes, si bé encara no hi ha acord amb la propietat. Martí també haexplicat que el consistori ha incrementat l’oferta de compra fins als 9,7 milions d’euros, per sobre dels 9,5 inicials. L’increment, ha remarcat, és perquè s’han incorporat en el valor de la taxació inicial alguns elements que la propietat havia demanat aportant unes factures. Amb tot, ha evitat revelar el preu de venda que planteja la propietat, que tenia expectatives “molt superiors”. Per l’Ajuntament, aquesta quantitat de 9,7 milions és l’oferta màxima que pot aportar a la negociació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.