Societat

Detenen dos joves d’un grup que es dedicava a disparar bengales de salvament marítim contra edificis de Palamós

Part dels nois han fugit i els arrestats han fet anar un agent per terra i li han causat lesions lleus

Els Mossos i la Policia Local de Palamós (Baix Empordà) han detingut dos joves d’un grup que es dedicava a disparar bengales de salvament marítim contra edificis del poble.

Els nois –quatre en total– estaven a la platja Gran i llançaven les bengales contra les façanes i també les dirigien cap al carrer. Quan la policia els ha sorprès –eren cap a les tres de la matinada– els joves han arrencat a córrer. Els agents n’han interceptat dos, però abans que els detinguessin han fet anar per terra un agent.

Durant l’actuació, els Mossos i la Policia Local han intervingut nou cartutxos de bengales (set dels quals, ja buits) i dos pots de fum de socors nàutic. Als detinguts se’ls acusa de desordres públics i atemptat contra agents de l’autoritat.

Els Mossos i la Policia Local de Palamós han reforçat les patrulles per evitar que torni a haver-hi incidents d’aquesta mena.

Precisament, les detencions d’aquesta matinada arriben pocs dies després que uns desconeguts ataquessin un cotxe patrulla de la Policia Local. Va passar la matinada de l’11 de maig. Els agents anaven a fer un servei quan el vehicle va rebre l’impacte de dues ampolles de vidre, que es van llançar des de la plaça Murada. Els agents van sortir il·lesos de l’atac, però les ampolles sí que van trencar el parabrisa del cotxe patrulla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.