Societat

Precinten un bar musical sense llicència a l’Eixample de Barcelona que triplicava l’aforament permès

El local també tenia els extintors caducats

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat i precintat la nit de dissabte a aquest diumenge un local del districte de l’Eixample que triplicava l’aforament permès i no tenia llicència per actuar com a bar musical.

Segons han informat fonts municipals, l’establiment tenia llicència de bar restaurant amb cuina però no oferia menjar, sinó que l’encarregava a un altre local si algú en demanava.

A més, hi havia 185 a l’interior quan l’aforament permès és de 69 i, per les restriccions derivades de la pandèmia de covid-19, estava limitat a 49.

Els agents s’hi van personar arran d’una denúncia veïnal i van constatar que, a més, els quatre extintors que hi havia estaven caducats.

Per tot plegat, van desallotjar-lo i han aixecat quatre denúncies: per incompliment de l’aforament, per incompliment de les restriccions pel coronavirus, per activitat diferent a la permesa i per posar en risc les persones per no tenir els extintors al dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia