Societat

Torrent inaugura el primer centre de proximitat de tercera edat del País Valencià

L'alcaldessa, el conseller d'Urbanisme i el delegat del govern central planten un taronger a l'hort urbà existent.

Els majors disposaran de fisioterapeuta, podòleg i gimnàs de rehabilitació.

A les portes de les festes majors d'aquesta localitat de l'Horta, ha estat inaugurat el primer centre de proximitat del País Valencià que atendrà la tercera edat del poble.

Es tracta d'una infraestructura remodelada gràcies al suport econòmic rebut des de la Generalitat Valenciana i els fons de l'Estat, que han fet possible la seua total rehabilitació i la construcció d'un edifici annex de 481 metres de planta.

D'aquesta manera, el Centre Verge de l'Olivar de Torrent esdevé el millor dels existents arreu les comarques valencianes i es troba preparat per tal d'atendre la tercera edat dins d'un ampli segment de serveis.

El centre ofereix nous serveis als majors associats i és per això que a partir de la data de la seua reobertura, disposa de sala de fisioteràpia, gimnàs, perruqueria i una singularitat ben interessant com és el cas dels horts urbans, lloc en que s'ha plantat un taronger com a símbol de prosperitat. També compta amb dues sales multiusos per a tallers, despatxos d'administració, sales de rehabilitació i podologia, cuina, menjadors, sala informàtica, biblioteca i espais per a la convivència.

Tot somriures

Pere Rossell

És ben cert que, quan s'assisteix a la inauguració de qualsevol infraestructura, s'aprecia en el semblant d les persones, un somriure que resulta difícil d'amagar. A tothom li agrada estrenar qualsevol cosa o més encara, si es tracta d'un edifici que ha estat restaurat amb respecte i ampliat en el seus serveis perquè els més majors de la zona, puguen gaudir de noves prestacions i de major grau de suport a les seues necessitats.

El que passa, és que, quan s'inaugura un centre d'aquestes característiques, en el que han de participar diversos estaments de l'administració pública, hi ha una pregunta que sempre es troba en l'aire: fins quan durarà aquest estat d'alegria?

Vull dir, quant de temps durarà el total funcionament del centre? Hi haurà recursos per a la seua continuïtat? Aprofitarà per a col·locar únicament coneguts i saludats? Esdevindrà cendra en poc de temps? Ja ho veurem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia